ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νέα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη πέντε (5) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την γραμματειακή, διοικητική, λογιστική και τεχνική υποστήριξη υλοποίησης 4 έργων που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα INTERREG EUROPE.

Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη πέντε (5) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την γραμματειακή, διοικητική, λογιστική και τεχνική υποστήριξη υλοποίησης των έργων BIOREGIO, CULT-RING, REFORM και RUMORE που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα διαπεριφερειακής συνεργασίας «INTERREG EUROPE», στα οποία το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει ως εταίρος.

Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΤΑ ΚΜ (www.rdfcm.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα http://sites.diavgeia.gov.gr/ptakm   την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Η κατάθεση αιτήσεων  θα γίνεται καθημερινά από τις 08:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ., μέχρι και την 16η Οκτωβρίου 2017 στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Γραφείο 9, 1ος όροφος. Αιτήσεις που θα κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Αναπόσπαστο τμήμα της παρούσης ανακοίνωσης αποτελεί η επισυναπτόμενη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι όροι και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων. Επισυνάπτονται επίσης και τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα.

Πληροφορίες:

Χρυσάνθη Κισκίνη, 2310 403074, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος...

Απόφαση Προέδρου Π.Τ.Α. Κ.Μ....

Αίτηση σύμβασης μίσθωσης έργου...

Υπεύθυνη δήλωση...

Παράρτημα γλωσσομάθειας...

Παράρτημα γνώσης Η/Υ...

Αποδεκτοί τίτλοι σπουδών...

Last modified on Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 15:29