ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νέα

Συμμετοχή του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνάντηση των ΠΤΑ της Ελλάδας στο Ηράκλειο Κρήτης (24/7/2018).

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

 

Στη συνάντηση εργασίας των Περιφερειακών Ταμείων Ανάπτυξης (Π.Τ.Α.) της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, συμμετείχε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πρώτη μέρα της συνάντησης εργασίας αφορούσε σε επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με τις πρόσφατες εξελίξεις, όπως είναι ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο κανονισμός του προσωπικού, η διαχείριση των πόρων και των κρατήσεων. Επίσης, συζητήθηκε εκτενώς ο αναπτυξιακός ρόλος των Περιφερειακών Ταμείων Ανάπτυξης και η διαχείριση των «Ανοικτών Δεδομένων».
Τη δεύτερη ημέρα της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστές στοχευμένες συναντήσεις των στελεχών και των διευθυντών των Π.Τ.Α.
Στόχος της συνάντησης εργασίας ήταν να διευκρινιστούν όλα τα κοινά θέματα που σχετίζονται με τον τρόπο εργασίας και λειτουργίας των Π.Τ.Α. ανά την Ελλάδα, να υπάρξει ανταλλαγή καλών πρακτικών και εφαρμογών, καθώς και συντονισμός των κοινών δράσεων.

 

Last modified on Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 11:37