ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Προκηρύξεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για την υλοποίηση των έργων TOCULTER και WE CROSS BORDERS

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020

LOGO pta

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για τη γραμματειακή, διοικητική, λογιστική και τεχνική υποστήριξη υλοποίησης των έργων TOCULTER και WE CROSS BORDERS τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Διασυνοριακής συνεργασίας “INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009”.

Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΤΑ ΚΜ (www.rdfcm.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα http://sites.diavgeia.gov.gr/ptakm την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00.

Η κατάθεση αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Γραφείο 10, 1ος όροφος.

Αιτήσεις που θα κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.

Αναπόσπαστο τμήμα της παρούσης ανακοίνωσης αποτελεί η επισυναπτόμενη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι όροι και η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων. Επισυνάπτονται επίσης και τα υπόλοιπα απαραίτητα έγγραφα.

 

Πληροφορίες:

Χρυσάνθη Κισκίνη, 2310 403074, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

  1. Απόφαση Προέδρου Π.Τ.Α. Κ.Μ
  2. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος               
  3. Αίτηση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου
  4. Υπεύθυνη δήλωση
  5. Τρόποι απόδειξης γλωσσομάθειας
  6. Τρόποι απόδειξης Γνώσης Χειρισμού Η/Υ
  7. Αποδεκτοί τίτλοι σπουδών

Last modified on Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 14:13